SeaWorld Orlando & Tampa! Vacation Florida part 1


[Muziek] [Muziek] dat is het is waar nee [Muziek] hi via msn to be back is en eau de toilette ook hoor [Muziek] en [Muziek] niet mijn zo nou ja nou zo [Muziek] [Muziek] ja [Applaus] [Muziek] [Applaus] foto like oude joe ik mij zo knap maar wie wil er ook media tijd zouden dan ben daar erg fijn want ook mijn en wat dan nog dit was vlees en cosmo gelijke vast ook in de piepen en de show en ijs over tempo lopen zo in mallorca in mijn naam en ik was hel april nee [Muziek] oh [Muziek] marcel [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Gelach] arcachon kijk jongens bij ons in het diepe ja gaat goed hoor voor jullie we willen in de lade [Applaus] [Muziek] [Applaus] led [Muziek] met zo’n ja hotel ja ja [Muziek] en [Applaus] ja [Muziek] het nou mijn programma dit problemen oude oma en en nou ik ben lucas lucas andersen en eet wat als het er al zo’n rollercoaster ik word er zo ja en als deze handzaamheid my father’s like it was quite well now go ik wil je proeven en die grote accomodation powershare maar jim en shirley wil winnen en team houdt je vast i have money de mogelijk xx klok en ik er over jou nuttelozer dampen sjors power of juist zo taille van mr [Muziek] nou ja en je kunt u export aanpak jij die oreo van hou accommodation and now roj 3 naar de plek denk ik ga jij met wanhoop die een hypo vind ik vooral je moet zo naar hem denk ik zo ik voer mijn foto’s [Muziek] en [Muziek] oké en dan bar for some interesting places ik denk dat ik weet wat wie ik sowieso in love with us and we do de toeschouwer ja dan wat aanbod aanpak is mijn olifant is en trokken dat juiste ding en ik dacht nee hij was niet iemand die pop set vanaf het waard ow nee parade aanmaken oh ja nou ja hi hi paar tampa het worden alles wat in de dam fijne [Muziek] en nou heb ik zo en is wat ook de al deze tampa ze moesten wel zo kut man i am a day nou via in tampa en armen show you our [Muziek] en combination and yes moest er een toemai ik mijn lipstick wij bos met was zonet ook lijken hij was mijn medische kom alsjeblieft oor in en win the car and today wie er zitten zo [Muziek] een prima was en lezing kei hier [Muziek] hi hi hi [Applaus] [Muziek] [Muziek] what he is doing [Muziek] yoko ono sorry but you deed in slapen en nou jullie filmen het is willen zij de next bubbelbad nam en die hadden voor deze fans in my other en dit wij bieden side shot stad is video hier picasso oh ik doe het en op our first love you like this app does kruis en denkt waar moet ik heen

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *